Referencer

Nogle af de kommentarer jeg har fået fra glade værter

Daells Bolighus, Firmajulefrokost

Vi havde den store fornøjelse af at få Leif booket til vores julefrokost. Festen forløb ud over alt forventning, og flere af gæsterne har sagt at: "det har været den bedste julefrokost vi har holdt". Dette skyldes især også Leif og den gode stemning han formåede at skabe. Leif havde et rigtig godt tag i festen, og en suværen fornemmelse for hvilke sange der hev folk ud på dansegulvet. Aldrig før har dansegulvet været så fyldt,- og så stort set hele aftenen.

Folk var heller ikke længe om at hoppe med på diverse konkurrencer som Leif fik bragt på banen.

Så alt i alt var Leif en stor bidragyder til at det blev en suveræn julefrokost, og derfor vil vi også give ham de varmeste anbefalinger, og sige til andre at ham her SKAL I altså booke hvis I vil have garanti for god underholdníng til jeres fest. (ps. og sørg for at have et stort dansegulv..... )


Bauhaus, Julefrokost:

Du gjorde det vildt godt, og jeg vil gerne på vegne alle julefrokostdeltagerne sige tusind tak for en fed fest, det er altså musikken der gør det meste.

Håber at vi ser dig her igen engang.


Mette og Tonny, Sølvbryllup:

Tak for god underholdning.

Alle vores gæster har meldt tilbage, at de synes du gjorde det rigtigt godt. Vi var meget glade for din underholdning og den måde du styrede det hele på.

Tusind tak for en dejlig aften.


lifa design, Partnerfest:

Det var en super fest, og jeg er meget glad for din indsats – der er kommet mange roser retur, også på musikken, der bare var fed, relevant og underholdende.

TAK for nu, og du kan helt sikkert anbefales til andre feststemte mennesker :)


Gitte, Konfirmation

Tusind tak for i fredags, du er bare en sød fyr og en super god DJ ... alle har sagt at du var god.


Erik, 60 års fødselsdag:

Jeg vil bare lige sige dig tak for din indsats til min fødselsdagsfest. Vi havde en fantastisk fest med en rigtig god stemning, som du også var med til at skabe.

Du har fået megen positiv omtale fra mine gæster, så måske venter der flere jobs på Vejlekanten. Jeg vil i hvert fald gerne anbefale dig.


Henning og Jytte, Bryllup:

Tak for sidst:) Vi var meget glade for din musik – ISÆR TIL DANSEN


Anette og Thomas, Bryllup:

Vi manglede en DJ til vores bryllup, hvorefter vi fandt Leif på nettet.

Vi tog en snak med Leif om vores planer, hvilken musik vi ville høre og hvad Leif kunne tilbyde. Vi lavede en aftale omkring vores arrangement og Leif leverede varen til top karakterer.

Festen kørte frem til den lyse morgen og samtlige gæster syntes at musikken var perfekt. Så en ting er helt sikkert, Leif får vores bedste anbefalinger og næste gang vi skal holde fest, så er det Leif der spiller.

En god DJ kan gøre en forskel - Så er den bare ikke længere.


Mette og Kevin, Forsinket bryllup:

Vi fandt ved til tilfælde Leifs hjemmeside, og hyrede ham som DJ til vores 10 års forsinkede bryllupsfest.

Det var en MEGET heldig beslutning. Leif var glad og veloplagt, styrede musikken yderst rutineret, med glimt i øjet, og en enkelt luft saxofon i ny og næ ;-)

Det blev en fantastisk aften, hvor vi alle dansede mere end vi har gjort i årevis, og til musik som hele tiden holdt gang i stemningen og skoene.

Siden festen har vi fået rigtig mange glade tilbagemeldinger fra vores gæster, som synes det var en skøn middag og fest, med en super god DJ.

Tusinde tak for indsatsen Leif ;-)


Kirsten, 60 års fødselsdag:

Det svingede!

Jeg har lige haft Leif som DJ til min 60 års fødselsdag. Jeg fandt hans hjemmeside på nettet, og havde ikke andet kendskab til ham end den stil han signalerede.

Vi var mange mennesker i alderen fra 2 år til godt op i 60'erne, og han ramte helt plet med sin intuition om hvad vi ville have, og kunne opfylde vores ønsker. Så der blev danset og hygget. Ham går man ikke fejl af!!