Om din DJ

Det handler jo ikke om mig, men...

...her er en lille smule baggrund:

Din tryghed

Fyns DJ Service har fuld ansvarsforsikring af DJ og udstyr hos Alm. Brand.

Der findes seriøse DJ-bureauer derude. Jeg er selv i stald hos DJ-Udlejning.dk. Men der er også mange underlødige bureauer der ikke har styr på tingene, og som eksempelvis alt for ofte leder efter DJs på Facebook op til få timer før festen. Hvis du hyrer mig, ved du at det er mig der kommer og spiller til din fest. Jeg har heldigvis aldrig været nødt til at aflyse et job pga af sygdom. Men skulle uheldet være ude, har jeg et netværk af dygtige kolleger som kan overtage.

DJ karriere

Jeg spillede mine første jobs som Disc Jockey sidst i firserne. De første år var det primært lokale mobildiskoteker kombineret med lidt pladevenderi på de fynske radiostationer.

Midt i 90erne tog det for alvor fart, og jeg spillede forskellige fynske natklubber og turnerede hele Danmark med nogle af tidens største mobildiskoteker, inklusiv de daværende danmarksmestre Imperial.

Fra slutningen af 90erne og frem til midten af 0erne, drev jeg mobildiskotek sammen med min dejlige hustru. Ægteskabet overlevede :). Efter en periode hvor vi havde helt op til tre anlæg ude at køre på en lørdag aften, besluttede vi os til at afhænde mobildiskoteket og hellige os vores karrierer.

Herefter spillede jeg selv til massevis af privat- og firmafester indtil vi for nogle år siden flyttede til England for at arbejde. Vi blev i England i 3 år, men fra juni 2016, har jeg igen spillet til fester med glade gæster herhjemme.