Om anlægget

Made in Germany...

Standard-opstillingen omfatter det du ser på billedet.

Lydudstyr

Lydudstyret er fra de to tyske producenter ElectroVoice og Dynacord der begge er kendt for at lave kompakte systemer i høj kvalitet. Højttalerne er intelligente, og giver muligheder for præcis indstilling af lyden, så bashøjttalerne eksempelvis ikke generer de der sidder nærmest under spisningen.

Der er sådan lidt en misforståelse om at hvis man kan lave en Spotify playliste, så kan man også være Disc Jockey. Men i virkeligheden anvendes computeren ikke til at afspille musikken. Computeren opbevarer musikken, men selve afviklingen foregår igennem en DJ controller, der gør at musikken kan afvikles flydende og kreativt.

Hvis der er plads i lokalet, tager jeg også gerne pladespiller-pulten med. Der er bare ikke noget som følelsen af rigtig vinyl. Typisk spiller jeg vinylplader under spisningen, ligesom jeg også tager en 80'er runde med vinylerne senere på aftenen. Resten af tiden bruger jeg pladespillerne til at styre min computer, så jeg også kan spille det helt nye og det midt imellem. Prisen er den samme, uanset om jeg bruger DJ Controller eller pladespillere.

Lysudstyr

Lysanlægget er udelukkende baseret på LED teknologi. Det gør at der er rigtigt meget lys med et meget lille strømforbrug. En helt almindelig 10A stikkontakt er nok til at drive lysanlægget. LED lys kan vise utroligt mange farver, hvilket er med til at sætte den rigtige stemning.

Skal festen være ekstra festlig, kan jeg efter aftale medbringe fire Scannere, to derbyer, et 1500w stroboskob og en røgmaskine. Så er der fuldt blus på lyset.

Udstyret tager ca 30-45 minutter at sætte op.