DJ til dit bryllup

Når den bedste dag i dit liv skal slutte med den bedste musik.

Jeg har altid syntes at bryllupper var den type af fester hvor man som DJ havde det største ansvar. Det er en dag der er brugt så meget tid og energi på at forberede, og det skal bare være en god oplevelse for alle.

Men bryllupper er også de bedste fester fordi alle er glade og opsat på at have en god dag. Og mange gæster har forberedt sjove indslag der gør dagen endnu mere speciel. Der er mange bryllupper hvor jeg har haft en lange dialoger med toastmaster og gæster om noget helt bestemt musik der skulle spilles på en helt bestemt måde på et helt bestemt tidspunkt. Eller fordi en gæst skulle synge "live". Det er altid vildt hyggeligt.

Hvis brud eller gom har en anden nationalitet, sætter jeg mig også gerne ind i hvad der er god dansemusik fra det pågældende land, og hvordan det kan spille en rolle på aftenen.

Ring endeligt til mig hvis i har specielle krav eller forespørgsler omkring jeres bryllup så vi kan være helt sikre på at dagen slutter med den helt rigtige musik.

Download eventuelt min guide til hvordan i får taget de helt rigtige valg omkring musikken til jeres bryllup hvad enten i vælger levende musik, DJ eller står for musikken selv:

"En god DJ kan gøre en forskel - Så er den bare ikke længere."

Anette og Thomas, Bryllup